18/03/2024

Bij Lionsclub Waalwijk zijn we altijd op zoek naar manieren om onze gemeenschap in de Gemeente Waalwijk te ondersteunen en initiatieven die een verschil maken te erkennen. Een van die opmerkelijke initiatieven is Iron TV, een toegewijde vrijwilligersorganisatie die het leven van vele bewoners in verzorgingstehuizen in Midden- en West-Brabant, waaronder Waalwijk, verrijkt.

Iron TV, met een team van 26 vrijwilligers, verzorgt al 55 jaar lang radio-uitzendingen voor de bewoners van de Mijzo verzorgingstehuizen. Dit jubileum markeert een significante mijlpaal en toont de onwankelbare inzet van de vrijwilligers om een glimlach op de gezichten van de bewoners te toveren.

Ondanks de financiële uitdagingen - aangezien Iron TV afhankelijk is van donaties en sponsoring om hun nobele werk voort te zetten - blijft de organisatie toegewijd aan haar missie. Recentelijk diende Iron TV een aanvraag in bij onze Lionsclub Waalwijk voor financiële ondersteuning voor de noodzakelijke vervanging van drie computers. Wij zijn verheugd om te melden dat onze club deze aanvraag van harte heeft ondersteund en heeft ingestemd met een bijdrage.

We zijn trots om deel uit te maken van dit prachtige initiatief en wensen Iron TV veel succes in hun toekomstige activiteiten. Het is door samen te werken en elkaar te ondersteunen dat we echt een verschil kunnen maken in onze gemeenschap.

Iron TV, ga zo door met jullie geweldige werk!

  

Op de foto's: Jan en Margot van Iron TV en nogmaals Jan met Leo Mastenbroek van de Lionsclub Waalwijk